BRISELSKI SPORAZUM JE MRTAV! Ana Brnabić reagovala na novo Kurtijevo nasilje nad Srbima!

Novosti online

24. 03. 2022. u 19:25

PREDSEDNIK Vlade Srbije Ana Brnabić komentarisala je odluku samozvanog premijera lažne države Kosovo da se iz privremenih institucija smeni srpska sudija Ljiljana Stevanović.

БРИСЕЛСКИ СПОРАЗУМ ЈЕ МРТАВ! Ана Брнабић реаговала на ново Куртијево насиље над Србима!

Foto Vlada republike Srbije

- Brutalno nasilje nad Srbima na Kosovu i Metohiji se nastavlja. Kurti svakom svojom odlukom, svakodnevno, podriva mir i stabilnost, krši međunarodne sporazume i uskraćuje osnovna ljudska prava pripadnicima našeg naroda na KiM. Briselski sporazum je mrtav - napisala je Ana Brnabić na Tviteru.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je za ujutru pripremljena smena svih srpskih komandira i policajaca koji su prisustvovali sednici saveta za nacionalnu bezbednost.

- Aljbin Kurti je rešio da napadne Srbiju, pogazio je Briselski sporazum i po njegovoj volji i volji onih koji ga štite Briselski sporazum više ne postoji. Aljbin Kurti je taj koji hoće da sruši mir na Kosoovu i Metohiji, on je taj koji ovim odlukama želi da napadne srpski narod svuda gde on živi, i na jugu i na severu KiM. Srbija želi da se sačuva mir i zbog svega upozoravamo Zemlje Kvinte i celu međunarodnu zajednicu. Moja poslednja poruka je - Šta god činili - Srbija će biti uz svoj narod - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)