PREDIZBORNI SKUP SPS-A: Mi znamo šta je Beogradu neophodno

Novosti online

19. 03. 2022. u 16:18

U ORGANIZACIJI izborne liste Ivica Dačić - Premijer Srbije, Toma Fila - Gradonačelnik Beograda, održan je predizborni skup u opštini Rakovica, na kome se građanima obratio potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić.

ПРЕДИЗБОРНИ СКУП СПС-А: Ми знамо шта је Београду неопходно

Foto: SPS

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić istakao je da Beograd predstavlja najveće gradilište u jugoistočnoj Evropi i da je Socijalistička partija Srbije svojom energijom i velikim trudom dala snažan doprinos razvitku Beograda kao i da je spremna da i dalje preuzima odgovornost za dalji razvoj Beograda.

Foto: SPS

 

- Za svaki deo grada Beograda imamo jasne planove zato što mi za Beograd živimo, mi Beograd razumemo i znamo šta je to neophodno Beogradu. Beograd ima gotovo dva miliona stanovnika i zato moramo i dalje da razvijamo saobraćajnu infrastrukturu. Jedan od bitnijih infrastrukturnih projekata tiče se i građana Rakovice, a to je nastavak radova na delu spoljne magistralne tangente na deonici Borska – petlja „Lasta“ . To će biti jedna nova moderna saobraćajnica visokog profila koja će rastereti pre svega gradske delove i time značajno ubrzati saobraćaj u Beogradu - poručio je ovom prilikom Antić.

Foto: SPS

 

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić naglasio je da su Ivica Dačić i Socijalistička partija Srbije spremni da svim svojim znanjem nastave da rade za građane Srbije i Beograda. Okupljenim građanima na Vidikovačkoj pijaci obratio se i kandidat za narodnog poslanika prof. dr Vladimir Đukić.


BONUS VIDEO:

GRAĐANI IZAŠLI DA POZDRAVE VOZ: SOKO "poleteo" iz Beograda - ljudi oduševljeni

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati