ZDRAVKO PONOŠ, UJEDINJENI ZA POBEDU SRBIJE: Prvi zakon - vraćanje penzija

V. N.

10. 03. 2022. u 21:04

PREDSEDNIČKI kandidat koga podržava koalicija "Ujedinjeni za pobedu Srbije", Zdravko Ponoš, poručio je da će, kao što je i dosad radio, biti čovek koji zastupa srpske nacionalne interese i nada se da će prvi zakon koji bude potpisao biti zakon o vraćanju oduzetih penzija penzionerima ili njihovim naslednicima.

ЗДРАВКО ПОНОШ, УЈЕДИЊЕНИ ЗА ПОБЕДУ СРБИЈЕ: Први закон - враћање пензија

Foto AP

Kako je saopšteno iz njegovog izbornog štaba, Ponoš smatra da je ova vlast uništila nacionalno jedinstvo i razgradila društvo:

- Odlazeći predsednik pokušava da sebe predstavi kao oca nacije i da izgradi jedinstvo na strahu od rata, zloupotrebljavajući dešavanja u Ukrajini. Nama treba državna administracija, a ne vlast, treba nam posao koji građani delegiraju grupi ljudi kao zajedničku delatnost da bi oni mogli da rade nešto drugo. Ovu korupciju koju danas imamo, kreirala je ova vlast - rekao je Ponoš za zrenjaninsku KTV.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove