BRNABIĆEVA NAKON PREDAJE POTPISA: Cilj ja da napravimo istoriju 3. aprila (VIDEO)

Tanjug

08. 03. 2022. u 15:00

POTPREDSEDNICA SNS-a Ana Brnabić poručila je danas, nakon što je predata kandidatura Aleksandra Vučića za predsednika, da je cilj njegova ubedljiva pobeda već u prvom krugu na izborima 3. aprila i pobeda politike mira, stabilnosti i rezultata.

БРНАБИЋЕВА НАКОН ПРЕДАЈЕ ПОТПИСА: Циљ ја да направимо историју 3. априла (ВИДЕО)

Foto: M. S.

Predstavnici liste "Aleksandar Vučić - zajedno možemo sve" predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji 154.888 potpisa podrške građana kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Brnabićeva je zahvalila svim građanima koji su satima čekali da daju svoj potpis podrške, i izvinila se onima, a takvih je kaže bilo mnogo, koji to nisu stigli da učine, a želeli su, jer je cilj bio da u nedelju, od 12 do 18 sati prikupe sve potpise.

- Naš cilj je da napravimo istoriju 3. aprila, istorijska ubedljiva pobeda u prvom krugu predsedničkih izbora - poručila je Brnabićeva.

Kako je rekla, politika te liste i Aleksandra Vučić je mir i stabilnost u teškim, izazovnim vremenima.

- Da sačuvamo mir i obezbedimo stabilnost, kako bi Srbija mogla da nastavi da pobeđuje. Naša politika su rad i rezultati, još puteva, pruga, još bolje bolnice, klinički centri, domovi zdravlja, veća ulaganja u obazovanje, dalji rast plata i penzija, još bolje šanse za mlade, sigurnija i dostojanstvenija budućnost za starije sugrađane - rekla je Brnabićeva.

Njihova politika je, kaže, i to da Srbija nastavi samostalno da odnosi svoje odluke, bez uticaja zapada, istoka, severa ili juga, da u teškim vremenima naš narod nastavi da vodi svoju zemlju, da sami odlučujemo o budućnosti svoje zemlje.

- Danas je više nego ikada u poslednjih 100 godina važno da zadržimo stabilnost, snagu, sigurnost, da imamo iskustvo, pamet i hrabrost da vodimo Srbiju. Sve te osobine ima naš kandidat Aleksandar Vučić - rekla je Brnabićeva.

Ona je zahvalila koalicionim partnerima, SPS i Jedinstvenoj Srbiji, kao i SVM, i svima koji su podržali kandidata SNS da bi Srbija nastavila da pobeđuje.

Brnabićeva je ukazala da izbori nisu igra, posebno ne u ovakvoj situaciji, već ozbiljna stvar, a 3. aprila, kaže, odlučuje se o budućnosti Srbije.

- Zajedno možemo sve - zaključila je Brnabićeva.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona