LEGALIZACIJA KUĆE - 100 EVRA:Radikali nude brzo rešavanje procesa ozakonjenja nekretnina

V. N.

23. 02. 2022. u 21:36

SRPSKA radikalna stranka predložila je u sredu da legalizacija stambenih jedinica u Srbiji košta 100 evra, a da se tako prikupljena sredstva vrate u budžete opština i iskoriste za izgradnju kanalizacione mreže, puteva i druge infrastrukturne projekte.

ЛЕГАЛИЗАЦИЈА КУЋЕ - 100 ЕВРА:Радикали нуде брзо решавање процеса озакоњења некретнина

Zastava SRS

Potpredsednik SRS Miljan Damjanović, tokom obilaska beogradskog naselja Mali Mokri Lug, obećao je da će ta stranka odmah posle izbora rešiti višedecenijski problem, ne samo u tom delu Beograda, već širom Srbije.

- Proces rešavanja trajaće od tri do pet meseci. Legalizacija stambenih jedinica koštaće 100 evra. Jedna kuća - jedna stambena jedinica, investitor zgrade sa 50 stanova plaćaće 100 evra po stambenoj jedinici - rekao je Damjanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (3)

USLEDIĆE ODMAZDA, KIJEV ĆE IZGORETI: Nema pregovora