BIĆEMO NAJVEĆE IZNENAĐENJE: "Suverenisti" najavili izlazak pred birače

V. N.

16. 02. 2022. u 20:27

STRANKE Dosta je bilo, Zdrava Srbija i pokret Živim za Srbiju predstavili su danas koaliciju koja će na beogradskim i parlamentarnim izborima nastupiti pod nazivom "Suverenisti".

БИЋЕМО НАЈВЕЋЕ ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Суверенисти најавили излазак пред бираче

Foto Tanjug

Lider DjB Saša Radulović rekao je da je koalicija za izbore nastavak saradnje te tri stanke nakon njihove zajedničke borbe protiv ustavnih promena. Istakao je da je našoj zemlji potrebna nova politika, jer, kako je naveo, politika i priča o članstvu u EU Srbiji donosi propadanje, da su protiv strogih kovid-mera, protiv obavezne vakcinacije.

Radulović kaže da su potrebni kontrolori "da bi vlast pala", tačnije oko 16.000 kontrolora, koji bi sprečili krađu izbora. On je naveo i da će "Suverenisti" na izborima biti najveće iznenađenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)