ŽELIM VAM SREĆU 3. APRILA: Sijarto posle susreta sa Selakovićem u Beogradu otvoreno podržao srpsku vladu

V. N.

07. 02. 2022. u 20:11

SARADNjA Srbije i Mađarske je na istorijskom vrhuncu i ona je doprinela razvoju dveju država i dva naroda, zaključak je šefova diplomatija Nikole Selakovića i Petera Sijarta, posle današnjeg sastanka.

ЖЕЛИМ ВАМ СРЕЋУ 3. АПРИЛА: Сијарто после сусрета са Селаковићем у Београду отворено подржао српску владу

Foto Tanjug

Selaković je, na zajedničkoj konferenciji za štampu, podsetio da je od decembra 2020. do danas ovo već sedmi susret sa njegovim mađarskim kolegom, što najbolje oslikava najsvetlije i najbolje stranice u istoriji dveju država, što je ozvaničeno 8. septembra prošle godine zaključivanjem ugovora o partnerstvu i saradnji.

Sijarto se istovremeno osvrnuo na izbore koji će se održati u Mađarskoj i Srbiji 3. aprila i izrazio očekivanje da će u obe zemlje aktuelna politika dobiti podršku i da će na obe strane granice rezultat biti na korist saradnje, srpske i mađarske zajednice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)