LAŽNIM OPTUŽBAMA NE MOGU ME PROTERATI SA KOSOVA I METOHIJE: Oglasio se Milan Radoičić nakon što su pokušali da ga uhapse

Novosti online

04. 02. 2022. u 20:36

PRE svega želim da istaknem da nemam nikakve veze sa optužbama koje mi se, kako sam saznao iz medija, stavljaju na teret, što znaju i oni koji su ovaj politički progon naručili, kao i oni koji ga sprovode, rekao je Milan Radoičić, potpredsednik Srpske liste.

ЛАЖНИМ ОПТУЖБАМА НЕ МОГУ МЕ ПРОТЕРАТИ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Огласио се Милан Радоичић након што су покушали да га ухапсе

Foto: Arhiva Novosti/Nebojša Paraušić

- Od svih zlodela koja su u prošlosti hteli da mi pripišu ovo je najbizarnije, što samo dokazuje koliko su i albanske marionete i njihovi strani mentori očajni i nemoćni.

- Ja sam odavno shvatio da ću štiteći svoj narod na Kosovu i Metohiji ugroziti sebe, svoju porodicu i prijatelje, i steći moćne neprijatelje, ali sam odlučan da me ovi napadi ne pokolebaju, ma koliko moćni bili oni koji bi da me proteraju sa Kosova i Metohije i odvoje od mojih hrabrih sunarodnika - dodao je Radoičić.

- Poniznost i pokornost nikada nisu bili svojstvo Srba na Kosovu i Metohiji, jer da smo bili takvi, ne bismo ni postojali. Nastaviću da se svim sredstvima borim za istinu o zulumu koji naš narod trpi na Kosovu i Metohiji, iako se oni koji me progone ne služe pravom, već silom.

- Ako bilo ko na Kosovu i Metohiji, da li iz institucija ili međunarodni predstavnici, misli da me ovakvim lažnim optužbama mogu zauvek proterati sa Kosova o Metohije ili odvojiti od mojih sunarodnika i oslabiti borbu za Srbiju i srpstvo, grdno se vara - zaključio je Milan Radoičić.

BONUS VIDEO - BIJU RAFALI, PSUJU NAM MAJKU SRPSKU: Potresna ispovest starice iz Rudara

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna