MIŠA VACIĆ OBJAVIO KANDIDATURU ZA PREDSEDNIKA: Srpska Desnica izlazi samostalno na izbore

Novosti online

30. 01. 2022. u 21:05

PREDSEDNIK Srpske Desnice Miša Vacić objavio je danas da će se kandidovati za predsednika Srbije na izborima 3. aprila, a da će ta stranka izaći samostalno i na parlamentarne i beogradske izbore ukoliko ne bude postignut dogovor za jedinstvenoj patriotskoj listi.

МИША ВАЦИЋ ОБЈАВИО КАНДИДАТУРУ ЗА ПРЕДСЕДНИКА: Српска Десница излази самостално на изборе

Foto: Tanjug

Miša Vacić je najavio je da će Srpska desnica kampanju početi u sredu iz Niša, gde će održati konferenciju za novinare o programu sa kojim će izaći na predstojeće izbore.

Vacić je još jednom pozvao "srpske rodoljube" da 3. aprila izađu na zajedničkoj listi za parlamentarne izbore.

- Sabrane snage Srpske desnice, ali i druge patriotske opcije, sve redom, od Zavetnika, preko suverenista do DSS, radikala, sve koje se definišu kao patriote i rodoljubi nesumnjivo bi imale dvocifren broj i najviše posle liste koja će biti na čelu sa koalicijom okupljenom oko SNS - rekao je Vacić.

Na pitanje da li bi radi zajedničkog kandidata povukao svoju kandidaturu za predsednika Srbije ukoliko bi se do raspisivanja izbora neka od partija sa kojom želi koaliciju odazvala na njegov poziv, Vacić je odgovorio da bi, ukoliko bi se to desilo, "bio spreman da razmisli o povlačenju svoje kandidature".

- Svoju kandidaturu ističem kao jedan vid izazova prema svima njima da shvate koliko sam ozbiljan da niko ništa neće uraditi ako ne sednemo svi zajedno - rekao je Vacić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE HTEO! Poremetili se Noletovi planovi