SAŠA Janković objavio je na tviteru da ima potvrdu da su planovi za atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića stvarni, a da detalji zabrinjavaju.

Komentari (15)

Marina

25.01.2022. 20:16

U globalu je sve to i vise nego ozbiljno,atentat na prvog coveka nase zemlje je ozbiljna pretnja zahvaljujuci nasim sluzbama bezbednosti taj plan je osujecen.

Boda

26.01.2022. 14:08

Mislim da svaka ovakva informacija (a pogotovu ova!) mora biti shvaćena ozbiljno. Samtram i da ne bi trebalo da veliki broj ljudi o ovome disuktuje, pogotovo ne javne ličnosti. Dobro, primljena je informacija, pretnja je realna, ozbiljna i to je dovoljna informacija za sve dok se potencijalni atentatori i planeri ne pohvataju. U pitanju nije samo gosp. Vučić kao ličnost već i predsednik jedne države. Ovde ne sme biti političke "borbe" i suprotstavljanje. Bezbednosne službe da se aktiviraju 100% a ujedno da se proveri ko više nije za tu služnu. Ne želim da mislim da u zemlji po drugi put moće da dodje do političkog ubistva, a da neki pripadnici bebzednosnih službi sve to koriste samo da bi se pojavljivali u "medijima". O ovakvim stvarima, a pogotovu o aktivnosti bezednosnih službi se priča (i to u skraćenom obliku) tak kad je sve srećno završeno.