GLIŠIĆ: Cilj Zvicerovih nalogodavaca likvidacija Vučića

Tanjug

24. 01. 2022. u 12:33

PREDSEDNIK Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je da je krajnji cilj pojedinih centara moći likvidacija predsednika Aleksandra Vučića, jer neki, kaže, ne mogu da podnesu da je Srbija svakim danom sve jača i postaje regionalna sila, i naveo je da, ukoliko se Vučić povuče sa mesta predsednika SNS-a nakon izbora, ni on neće ostati na svojoj stranačkoj funkciji.

ГЛИШИЋ: Циљ Звицерових налогодаваца ликвидација Вучића

Foto Tanjug

- Građani u zemljama regiona se pitaju kako Vučić može da gradi stotine kilometara auto-puteva i da otvara tolike fabrike, a kako sve to ne može kod njih, gde se nijedna fabrika ne otvara, već se sve zatvaraju - rekao je Glišić na TV Pink.

On tvrdi da je Radoje Zvicer samo “izvršni direktor u firmi” u kojoj je, kako je rekao, “neko drugi generalni direktor i glavni urednik” svega što se dešava.

- Zvicer dobija zadatak i on to treba da izvrši. Vrlo je čudno da su planirali atentat za februar, kada su planirali i povratak DPS-a na vlast. Nema šanse da je Zvicer sam podigao organizaciju bez ičije pomoći - smatra funkcioner SNS-a.

On kaže da Zvicerov nalogodavac u svojim izjavama ne može da to sakrije.

- Nemam dilemu ko je nalogodavac da se fizički eliminiše Vučić zbog toga što se drznuo da se Srbija podiže, da ima najveće plate u regionu, da bude najjača po investicijama i svim drugim ekonomskim parametrima i da tako nastavlja - ističe Glišić.

On dodaje da je briga o Srbima u regiona dodatno iritirala te ljude koji smatraju da su “gospodari života i smrti“ u celom regionu.

Govoreći o predstojećim izborima, Glišić je naglasio da on sam neće ostati na funkciji u stranci, ukoliko se nakon aprilskih izbora, kako je ranije najavio, sa mesta predsednika SNS-a povuče Aleksandar Vučić.

- Ko sumnja u čvrstinu moje reči, neka sačeka pa neka vidi. Za mene ne postoji drugi autoritet, niti iko može da mi da motiv da radim onoliko koliko radim poslednjih godina u stranci. Zaista se trudim da svaki minut svog vremena posvetim stranci - rekao je Glišić.

On ističe da je to čvrsto odlučio još pre dve, tri godine i da bi bio neozbiljan kada bi to menjao, da bi mu, eventualno, bilo bolje.

Glišić ističe i da se unutar SNS-a najviše odluka donelo preglasavanjem, većinom, a retko kada jednoglasno.

- Ali, kada nešto odlučimo, obaveza svih je da tu odluku poštuju - naglasio je Glišić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (16)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!