LUKA PETROVIĆ: Još jedan pokušaj državnog udara i destabilizacije naše zemlje

Novosti online

21. 01. 2022. u 22:26

ČLAN Predsedništva SNS Luka Petrović izjavio je, povodom informacija da je kriminalna grupa Radoja Zvicera planirala ubistvo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, da je to je još jedan pokušaj državnog udara i pokušaj destabilizacije naše zemlje.

ЛУКА ПЕТРОВИЋ: Још један покушај државног удара и дестабилизације наше земље

Luka Petrović, Foto Privatna arhiva

– Radoje Zvicer je kriminalac iz Crne Gore koji ima direktnu podršku i zaštitu, za sve kriminalne radnje, od predsednika Crne Gore Mila Đukanovića. U narednim mesecima očekujem još žešće napade i pritiske na predsednika Vučića i našu zemlju. Niko ne voli što je naša zemlja na svim poljima jača nego ikada, što smo postali lideri u regionu, šampioni u privlačenju direktnih stranih investicija, kao i to što nam Vladu ne sastavljaju tajkuni i strani ambasadori, ali i što nam državu vodi čovek koji ne pristaje na pritiske i ucene. Zbog toga im toliko smeta Aleksandar Vučić. Oni znaju da će naša zemlja, dok je on na njenom čelu, biti simbol mira, stabilnosti i ekonomskog prosperiteta. Živela Srbija, živeo Aleksandar Vučić – naglasio je Petrović i pozvao nadležne državne organe da ovaj slučaj istraže do kraja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)