DIREKTNA POSLEDICA ANTISRPSKE POLITIKE PRIŠTINE: Srpska lista osudila napad na Milana Kovačevića u Rudniku kod Srbice

D.Z.

16. 01. 2022. u 18:42

SRPSKA lista najoštrije osuđuje neosnovani, mučki i kukavički napad na Milana Kovačevića u Rudniku, kod Srbice, koji je direktna posledica antisrpske politike Prištine.

ДИРЕКТНА ПОСЛЕДИЦА АНТИСРПСКЕ ПОЛИТИКЕ ПРИШТИНЕ: Српска листа осудила напад на Милана Ковачевића у Руднику код Србице

Foto: Novosti

Kako je večeras saopštila Srpska lista, stotine specijalaca poslala je Priština sa željom da preti Srbima na severu, ali nije poslala nijednog da zaštiti Milana u Rudniku, ili bar da nakon napada uhapse i privedu pravdi odgovorne za ovaj sramni napad.

- Apsolutno je neprihvatljivo da međunarodna zajednica ne uspeva da zaštiti naš narod na Kosovu i Metohiji, niti njegova elementarna ljudska i građanska prava.Ovaj današnji napad je posledica odnosa Prištine prema Srbima, i pitanje do kada ćemo moći da trpimo svo zlo koje nam se iz Prištine servira. Želimo da živimo u miru, da radimo i stvaramo, zar je to previše zahteva za najmoćnije države sveta koje su sa svojim vojnim snagama 22 godine prisutne na Kosovu i Metohiji? - pitanje je koje postavljaju iz Srpske liste koja je osudila napad na mladića iz sela u opštini Srbica koji je javnosti poznat po tome što je  predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću tokom njegovog boravka na Kosovu i Metohiji postavljao pitanja sa šajkačom na glavi.

Inače, ovaj mladić sa starijim bratom i njegovom porodicom živi u selu gde je rođen i u kojem su mu Albanci ubili oca 1998 godine.

BONUS VIDEO - SAMO DA SPREČE SRBE DA GLASAJU: Policija lažne države opstruiše prelazak administrativne linije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!