MARINIKA TEPIĆ IZNOSI NOVE NEISTINE: Šta stoji iza napada na Telekom i Lučića

Novosti online

22. 12. 2021. u 10:41

POTPREDSEDNICA Đilasove Stranke slobode i pravde Marinika Tepić planira da iznese nove optužbe na račun Telekoma, na konferenciji koju je zakazala za danas.

МАРИНИКА ТЕПИЋ ИЗНОСИ НОВЕ НЕИСТИНЕ: Шта стоји иза напада на Телеком и Лучића

Marinika Tepić i Dragan Đilas / Foto Tanjug

Ona je i ranije, nekoliko puta, izlazila u javnost sa „otkrićima u vezi s poslovanjem Telekoma i Vladimira Lučića“ koja su se pokazala kao neistinita.

Marinika Tepić je zaposlena u konkurentskoj firmi Telekoma, koja je u vlasništvu Dragana Đilasa. Zato potpredsednica Đilasove stranke, koja mu je istovremeno i zaposlenik, napada Telekom i državu Srbiju. Takođe, na tržištu telekomunikacija u Srbiji prisutna je situacija koja je u ekonomskoj teoriji poznata kao „nulta suma“ (dobitak ili gubitak jednog učesnika tačno odgovara gubicima ili dobicima drugog). To u praksi znači da povećanje broja korisnika Telekoma direktno šteti njegovoj konkurenciji.

S obzirom na to da je tačno da Telekomu svakodnevno rastu prihodi i broj korisnika, napadi su češći jer se državna firma pokazuje uspešnijom od njihove.

Tržište prepoznaje kvalitet

Ipak, da tržište prepoznaje kvalitet govori činjenica o uspešnom poslovanju Telekoma. Ekonomsko i političko tržište je neumoljivo i korisnici jasno prepoznaju razliku između kvaliteta i onoga što to nije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri