UHAPŠENI ALBANSKI HULIGANI: Sprovedeni na ispitivanje zbog paljenja srpske zastave

Novosti online

20. 12. 2021. u 21:16

POLICIJA u Albaniji uhapsila je dve osobe zbog sumnje da su zapalile srpsku zastavu tokom današnjih protesta u Tirani, prenosi Gazeta sinjali.

УХАПШЕНИ АЛБАНСКИ ХУЛИГАНИ: Спроведени на испитивање због паљења српске заставе

Foto: Printskrin

Prema navodima albanskog portala Top čenel uhapšene osobe su sprovedene do policijske stanice na ispitivanje.

Na današnjem protestu koji je organizovao bivši albanski premijer Salji Beriša, a koji je usmeren protiv dolaska srpskog predsednika Aleksandra Vučića i održavanja sastanka u okviru inicijative "Otvoreni Balkan", zapaljena je i izgažena srpska zastava.

Podsećamo, jedan Albanac koji se popeo na banderu kako bi pocepao srpsku zastavu, pao je sa visine od nekoliko metara, tokom divljanja ekstremista na protestu u Tirani.

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!