"VAŽNO JE DA NE PORAZIM GRAĐANE!" Vučić o predstojećim izborima u Srbiji

Novosti online

10. 12. 2021. u 11:24

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju fabrike električnih motora japanske grupacije Nidec Corporation, a tokom odgovaranja na novinarska pitanja on je govorio i o izborima.

ВАЖНО ЈЕ ДА НЕ ПОРАЗИМ ГРАЂАНЕ! Вучић о предстојећим изборима у Србији

Foto: Printscreen/Pink

Predsednik Vučić je rekao da je jedino važno da "ne porazi građane".

- Biti poražen u politici ništa nije strašno, uobičajeno je u svim demokratijama sveta, važno je da ne porazim građane, da radim za njih. Moja sujeta nije kao kod nekih drugih političara, ne mislim da mogu biti poražen od naroda. Ceo život sam se spremao da gradim puteve i pruge - podvukao je Vučić.

Kada je reč o povlačenju Zakona o eksproprijaciji, predsednik ističe da ne može biti poražen od naroda, jer je narod jedini koga predsednik sluša, a u političkom smislu, poraz nije strašan niti neuobičajan.

- Ja sam siguran da Đilas i njegove pristalice imaju velike šanse za pobedu na izborima. Kada pogledate užasni pritisak medija, društvenih mreža i ostalih sredstava informisanja, jasno je da imaju velike šanse - rekao je Vučić i dodaje da se njima lepi samo dobro, a da se politici SNS-a traži samo nešto loše kako bi se zalepilo kao etiketa.

Predsednik je istakao da novinarima i njihovim pitanjima nikada nije zamerio ništa, niti će, zbog pritiska kojem su izloženi.

- Ja imam rezultate, dobra radna mesta i plate i to je jedino što je bitno za nas - istakao je predsednik Srbije. Rekao je da će se videti 3. aprila i kada se prebroje glasovi.

- Verujem u narod i da ljudi cene rad i poštenje, a ne lopovluk i kriminal i verujem da će dati svoj sud. Siguran sam da će na kraju doneti ispravnu procenu - zaključuje Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)