VUČIĆ U VIŠEDNEVNOJ POSETI NIŠAVSKOM OKRUGU: Predsednik danas sa predstavnicima opština, a potom obilazi fabriku "Jumis"

Tanjug

10. 12. 2021. u 08:07

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Nišavskom okrugu od danas do nedelje.

ВУЧИЋ У ВИШЕДНЕВНОЈ ПОСЕТИ НИШАВСКОМ ОКРУГУ: Председник данас са представницима општина, а потом обилази фабрику Јумис

Foto: Printskrin

Vučić će se danas posle podne sastati sa svim predsednicima opština Nišavskog okruga, a potom će obići fabriku "Jumis", najavila je pres-služba predsednika.


Predsednik će se u subotu u kasarni "Mija Stanimirović" sastati sa rukovodstvom Ministarstva odbrane i komandnim kadrom VS u širem sastavu, a nakon toga je planiran sastanak sa rukovodstvom Ministarstva odbrane i komandnim kadrom VS u užem sastavu.

U Nišu će nakon toga uslediti prikaz rada diviziona samohodnih top haubica „NORA B-52 M15" i prikaz vežbe na položaju Lisinac.

Predsednik će, kako je navedeno u najavi, ručati sa vojnicima i oficirima.

U nedelju Vučić će se na vojnom aerodromu "Narednik-pilot Mihajlo Petrović" sastati sa predstavnicima odbrambene industrije Srbije, nakon čega je predviđen prikaz sposobnosti helikopterskih jedinica Ratnog vazduhoplovstva i PVO i 63. padobranske brigade, a zatim i izjave za medije.

Predsednik Vučić najavio je nedavno da će ići u višednevnu posetu Nišavskom okrugu kako bi sa predstavnicima tog okruga razgovarao o daljem razvoju juga Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

POBEDIO SAMURAJA U DVOBOJU: Crnogorskom oficiru u ruskoj vojsci japanski komandant nije bio ravan