SINIŠA MALI STAO UZ PORODICU VUČIĆ: "Iznova im je trn u oku sin predsednika, pristojan i vaspitan mladić"

Novosti onlajn

01. 12. 2021. u 13:03

MINISTAR Siniša Mali komentarisao je najnovije besramne napade na Danila Vučića, kojima se predsednikov sin optužuje da je menadžer fudbalera Dušana Vlahovića.

СИНИША МАЛИ СТАО УЗ ПОРОДИЦУ ВУЧИЋ: Изнова им је трн у оку син председника, пристојан и васпитан младић

Aleksandar i Danilo Vučić foto: Instagram

-  Ponovo besramni napadi na porodicu Aleksandra Vučića, kome pružam bezrezervnu podršku da izdrži i istraje u borbi za stvaranje uspešne i jake Srbije, bez obzira što takva pojedincima smeta.

- Iznova im je trn u oku sin predsednika, pristojan i vaspitan mladić, koji ni za šta nije kriv, osim očigledno zbog toga što je predsednikov sin. Odlično umrežena medijsko-tajkunska mašinerija, uz podršku iz inostranstva, uz prethodno ubeđivanje italijanskog lista da je lažna vest koju je pre par meseci servirao Krik istina, iznova plasira besmislene priče i pokušava da Danila ubaci u navodne menadžerske poslove, za šta ne postoje dokazi. NJima nije važno ni to što je fudbalska agencija koja zastupa perspektivnog fudbalera Dušana Vlahovića demantovala te navode. Naravno, cilj im je da lažno prikažu kako se Vučićeva porodica enormno bogati, između ostalog kroz navodno fudbalsko menadžerisanje. Sve to, računajući na zaborav građana Srbije, koji su u njihovo vreme životarili, jedva sastavljali kraj sa krajem, dok su oni jahali po državnoj kasi i ostavili zemlju pred bankrotom.

- Toliko o takvim dušebrižnicima, koji pored besramnih laži ne prezaju od nasilja, blokada i zaustavljanja građana Srbije, samo da bi se dokopali fotelja. Izabrali su baš Danilov rođendan, da se lažima obračunavaju sa njegovim ocem. Očigledno im nije dovoljno što kao politička manjina terorišu većinu građana, pa sada po starom običaju iznova terorišu predsednika Vučića i njegovu decu, što je očigledno odraz političkog pilićarenja, jer program koji bi ponudili građanima nemaju - napisao je na svom Instagram profilu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)