VULIN O NAPADIMA JADRANKE KOSOR NA VUČIĆA: Tražim od tužilaštva da sasluša Kosor, ona je slučaj ili za tužioca ili za psihijatra

Novosti online

18. 11. 2021. u 11:40

MINISTAR i predsednik PS-a Aleksandar Vulin odgovorio je bivšoj premijerki Hrvatske Jadranki Kosor na najnovije laži i uvrede koje je iznela na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ВУЛИН О НАПАДИМА ЈАДРАНКЕ КОСОР НА ВУЧИЋА: Тражим од тужилаштва да саслуша Косор, она је случај или за тужиоца или за психијатра

Foto: MUP

- Ne znam šta je uzrok fiksacije Jadranke Kosor prema Aleksandru Vučiću, ali znam da joj mržnja i zavist pomute svest svaki put kada pomisli na Aleksandra Vučića. 

Uprkos bujici laži hrvatskih medija i političara, Aleksandar Vučić nikada nije nosio snajper, baš kao što 1991. godine nije bio u Hrvatskoj i baš kao što su mu ustaše u Drugom svetskom ratu poklale gotovo celu porodicu. 

Tražim od našeg tužilaštva da uputi zamolnicu Hrvatskoj i da zahteva saslušanje Jadranke Kosor na sve što je slagala o Aleksandru Vučiću. 

Istinu već znamo, ali bilo bi dobro da utvrdimo da li je Jadranka Kosor slučaj za tužioca ili za psihijatra. 

U oba slučaja građani Hrvatske bi mogli da vide ko ih je vodio i da razumeju zašto zaostaju za Srbijom. Mi imamo Aleksandra Vučića koji radi, a oni Jadranku Kosor koja bulazni i laže - odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin bivšoj premijerki Hrvatske Jadranki Kosor na najnovije laži i uvrede koje je iznela na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

BONUS VIDEO:

VUČIĆA I ORBANA DOČEKALO VIŠE OD 5.000 LjUDI NA HORGOŠU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (28)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)