PALMA: Opoziciji u Srbiji za sve kriva vlast

Novosti online

16. 11. 2021. u 12:19

PREDSEDNIK Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući na TV Pink izjavio je da ne poštuje Haški sud jer je napravljen za Srbe.

ПАЛМА: Опозицији у Србији за све крива власт

Foto P. Milošević

- Problem današnje opozicije u Srbiji, pre svega Dragana Đilasa i Vuka Jeremića je što oni nemaju program, pa da kažu "ako dobijemo 4,1 posto vaših glasova radićemo to, to i to, a kada smo bili na vlasti radili smo to, to i to". Vrlo dobro znamo šta su radili, nafatirao se Dragan Đilas ogromnim parama, a danas jedva čeka da nešto napiše, pošalje u neke države protiv Srbije. Međutim, građani Srbije su to videli i konstatovali, a to je da te njihove poruke ne znače ništa i ne vrede ništa i mogu da pričaju šta god hoće. Vi ste videli kakvi su to sve napadi na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, ali na sreću u Srbiji je veoma mali procenat tih budala. To su bre budale i ludaci i oni pod hitno treba da se leče. Svakoga dana napadaju Vučića i njegovu porodicu, napadaju ga samo zato što postoji rezultat i zato što se danas živi mnogo bolje u Srbiji nego pre. Oni su vam kao neki "slepac" u selu koji vidi da propada načisto i svakog dana ispred zadruge ili prodavnice vređa i svoje komšije i svoje selo i svoj grad i svoju državu. Dragan Đilas je gazda, a ne predsednik stranke i on misli da sve može parama da kupi. Ne može da se kupi biračko telo, ne može da se kupi neko ko zna ko si, šta si i odakle si - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući na TV Pink.


HAŠKI SUD JE NAPRAVLjEN ZA SRBE I JA GA NE POŠTUJEM I SVAKOGA DANA NEGIRAM DA JE U SREBRENICI BILO GENOCIDA

- Ovima iz opzicije u Srbiji za sve je kriva vlast. Sada svađaju građane oko murala Ratku Mladiću. Nije država dala nalog tim momcima da naprave mural generalu Mladiću. Haški sud je napravljen za Srbe i ja ne poštujem niti cenim taj sud. Ja svakog dana negiram da je u Srebrenici bilo genocida, bilo je zločina i na jednoj i na drugoj strani, ali dajte da jednom više prestane ta militantna retorika i militantne poruke, dajmo da vidimo kako ćemo da radimo, da ekonomski sarađujemo i da više prestane sa učenjem dece Bošnjaka da mrze Srbe i obrnuto. Ta deca nisu ni rođena kada je bio rat na prostoru bivše Jugoslavije. To nije politika za koju se zalaže država Srbija, jer takav politika ne može ništa dobro da nam donese. Država Srbija se zalaže za mir, stabilnost, saradnju i napredak. Dragan Đilas i njegovi su predlagali da i Skupština Srbije donese deklaraciju da je bio genocid u Srebrenici. Pa koga vi predstavljate. Problem je u tome što svi ti Srbi koji su osuđeni u Hagu su birani od strane građana Srbije, Republike Srpske i Republike Srpske Krajine i ja se bojim da to ne bude kolektivna odgovornost i da naši unuci neće moći da isplate svu tu navodnu ratnu štetu, a Srbija nije vodila osvajačke, nego odbrambene ratove - ocenio je predsednik Jedinstvene Srbije.


U KATAR NE IDEMO TURISTIČKI NEGO PO MEDALjU

- Da naši fudbaleri nisu postigli uspeh kakav su postigli, opet bi ovima iz opozicije u Srbiji kriv bio Vučić. Naša fudbalska reprezentacija je za ponos svih nas, kako zbog uspeha na terenu, tako i zbog njihove odluke da premiju od milion evra daju u  humanitarne svrhe, odnosno za lečenje dece koja imaju neke bolesti. Srbija ima čime da se ponosi, idemo u Katar, ali ne turistički i ja sam optimista i mislim da jedna od medalja može da završi u našim vitrinama. I naši reprezentativci su sada kao Novak Đoković kada je postao najbolji na svetu i oni su sada idoli mladim ljudima i tako i treba da bude, a ne neki koji se bave nekim drugim poslovima. Oni su dali 110 posto na terenu i važno je što je selektor reprezentacije legenda Dragan Stojković Piksi, koji je autoritet i u svlačionici i na terenu - smatra Marković i najavljuje da će u sredu i četvrtak boraviti u poseti manastiru Hilandar.

BONUS VIDEO:

KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)