VUČIĆ ČESTITAO DAN KOPNENE VOJSKE: Državljani Republike Srbije mogu biti mirni

Tanjug

16. 11. 2021. u 10:29

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku povodom 16. novembra - Dana Kopnene vojske, izrazivši uverenje da će i u narednom periodu uz modernizaciju i osavremenjivanje jedinica svoga vida, nastaviti da profesionalno i kvalitetno ispunjava postavljene zadatke, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО ДАН КОПНЕНЕ ВОЈСКЕ: Држављани Републике Србије могу бити мирни

D.Milovanović

Kako je istakao, Kopnena vojska je u godini za nama sa uspehom uspela da na najprofesionalniji način služeći otadžbini obezbedi mir i stabilnost na jugu Srbije, a posebno održi sigurnom administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom, pokazavši zašto je jedan od najznačajnijih faktora savremene vojne organizacije.

To govori, istakao je on da državljani Republike Srbije mogu biti mirni, jer je Vojska Srbije uz njih ma gde se oni nalazili.

- Proslavljajući 107. godišnjicu postojanja Kopnene vojske, kao pripadnici vida Vojske Srbije sa najdužom tradicijom, uprkos složenim uslovima u kojima radite, vaše jedinice su u ovoj godini realizovale brojne postavljene zadatke, postigle zapažene rezultate u obuci i osposobljavanju i uspele da održe zahtevani nivo operativne sposobnosti - navodi se u čestitki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (29)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)