VISOKI DEČANI PODSETILI NA POSETU BAJDENA: Predsednik SAD poručio 2009. da je ovaj manastir simbol onoga što je potrebno Kosmetu

Tanjug

31. 10. 2021. u 19:32

MANASTIR Visoki Dečani podsetio je danas na posetu američkog predsednika Džozefa Bajdena 2009. godine, u vreme dok je bio potpredsednik SAD, ističući da njegove reči u knjizi utisaka predstavljaju svedočanstvo iskrenog poštovanja.

ВИСОКИ ДЕЧАНИ ПОДСЕТИЛИ НА ПОСЕТУ БАЈДЕНА: Председник САД поручио 2009. да је овај манастир симбол онога што је потребно Космету

Foto Tviter @DecaniMonastery

- Među brojnim međunarodnim posetiocima manastira Visoki Dečani bio je i aktuelni predsednik SAD Džo Bajden koji je posetio ovaj manastir 2009. godine. Njegove reči u našoj knjizi utisaka predstavljaju trajno svedočanstvo iskrenog poštovanja i daju nam snažan podsticaj, navedeno je na Tviter nalogu manastira Visoki Dečani.

Uz post je objavljena i fotografija Bajdenove poruke, u kojoj je pored ostalog napisao da mu je drago što ima priliku da poseti ovako lepo mesto, kao i da "ovaj manastir i bratsvo u njemu predstavljaju simbol onoga što je potrebno Kosovu".

Foto Tviter @DecaniMonastery

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!