PREDSEDNIK O SITUACIJI U BIH: Uvek sam spreman na razgovore i nije bitno gde ću razgovarati

Novosti online

29. 10. 2021. u 11:39 >> 12:09

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić izjavio je danas da je, kada je interes Srba u pitanju, posebno o odnosima Bošnjaka i Srba, spreman na razgovor bez obzira na to gde će i kada ti razgovori biti.

ПРЕДСЕДНИК О СИТУАЦИЈИ У БИХ: Увек сам спреман на разговоре и није битно где ћу разговарати

Foto: Tanjug

Vučić je to rekao odgovarajući na pitanje novinara da komentariše izjavu lidera SDA Bakira Izetbegovića, koji je prvo rekao da će doći u Beograd i da mu zbog toga neće pasti kruna s glave, a potom se predomislio i izjavio da je spreman da razgovara sa predsednikom Srbije, ali da najverovatnije neće doći u Beograd.

- Što se tiče situacije u BiH, više puta sam izražavao zabrinutost. Interes Srbije je da imamo mir i stabilnost, da ovakvim vozovima povežemo Beograd, Banjaluku i Sarajevo - kazao je Vučić.

- Ja sam uvek spreman na razgovore, i meni nije bitno gde ću razgovarati. Za mene je kancelarija, grad, mesto gde se razgovori o našim ljudima vode, spreman sam da ga vodim na svakom mestu. To što neki kažu da im kruna neće pasti s glave, nakon nekoliko dana kampanje, kruna padne s glave, to nemojte mene da pitate. Što se nas tiče, mi ćemo u razgovorima da učestvujemo gde god požele - rekao je predsednik.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (20)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)