RUSKA ambasada u Srbiji saopštila je da ne priznaje odluku tzv. kosovske vlade o tome da dvojicu ruskih diplomata proglasi za persone non grata. Smatramo da je ovaj korak Prištine provokacija, ističu u ambasadi.

Komentari (4)

buki

22.10.2021. 22:56

@normalno - Ko to ''mnogi'' ne priznaju Rusiju? Navedite bar JEDNU državu. Naravno nema nijedne, ali važno je da ste vi nešto rekli, pa bilo normalno ili kao i uvek NENORMALNO.

vladimir

22.10.2021. 22:51

Da li znate koliko vrede ovakve izjave, da li ste svesni koliko vredi podrška Rusije!? To se ne meri novcem, to se ne meri interesima .... to se meri sa poštovanjem, dostojanstvom i čašću! I ne samo to - to se meri sa našim opstankom kao naroda, jer bez Rusije mi /Srbi/ ODAVNO ne bi postojali na ovim prostorima! Američki "kursisti" ne uče istoriju, zato i nemaju nacionalnu pripadnost i nacionalni ponos, već kroz "siću" dolara mere NAZOVI pomoć, a za mene UVREDU od par mrd. dolara! Gospodo vi ste nama DUŽNI na stotine milijardi dolara, a te "poklone" što ste doneli, sramotne poklone - VRATITE kući!

Boris

23.10.2021. 03:07

Normalno@ sta je tebi normalno kad ostavljas nenormalne komentare ,Rusiju za tvoju informaciju priznaje ceo svet cak i drzava koja bastini fasizam i nacizam hrvatska.