VUČIĆ ODGOVORIO NOVINARIMA HRT-a: Siguran sam da će biti manje ulica posvećenih Mili Budaku (VIDEO)

Novosti

06. 10. 2021. u 15:27

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić učestvuje danas na Samitu Evropska unija - Zapadni Balkan na Brdu kod Kranja u Sloveniji.

ВУЧИЋ ОДГОВОРИО НОВИНАРИМА ХРТ-а: Сигуран сам да ће бити мање улица посвећених Мили Будаку (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/TV Pink

Vučiću su novinari HRT-a postavili pitanje o položaju Hrvata u Srbiji, na šta je on rekao da postoje mnoga pitanja koja moraju da se pomaknu sa mrtve tačke.

- Kao što sam siguran da će u Hrvatskoj biti manje ulica posvećenih Mili Budaku - poznatom po izjavi da trećinu Srba treba pobiti, trećinu proterati, a trećinu pokatoličiti! Verujem da bi veliki pomak mogao da bude u pronalaženju nestalih osoba. Veoma je važno da to počnemo da rešavamo i jedni i drugi - istakao je predsednik.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!