AKO SKUPE POTPISE ZA LISTU: Dveri odlučile da izađu na izbore

Novosti online

03. 10. 2021. u 19:57

NA sednici Glavnog odbora Srpskog pokreta Dveri, koja je danas održana u Užicu, doneta je odluka da Dveri izlaze na izbore 3. aprila sledeće godine na svim nivoima.

АКО СКУПЕ ПОТПИСЕ ЗА ЛИСТУ: Двери одлучиле да изађу на изборе

Foto: N. Skenderija

- Od novog bojkota, kukanja i povlačenja nema ništa, kao ni od lažnih poziva na ulične proteste. Sigurni smo da će istu odluku uskoro doneti i svi drugi u opoziciji iako to izbegavaju da kažu ovako otvoreno i pošteno kao mi sada i na vreme - naveli su iz Dveri.

Oni navode da će na izbore ići samostalno.

Dveri će imati i svog predsedničkog kandidata ukoliko ne dođe do dogovora oko zajedničkog predsedničkog kandidata opozicije i njihov predsednički kandidat biće Boško Obradović.

Zapratite Nportal na Fejsbuku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima