ĐUKANOVIĆ: Suština je bila u tome da se uhapsi Andrej Vučić

Novosti online

03. 10. 2021. u 13:46

VLADIMIR Đukanović član Predsedništva Srpske napredne stranke i autor emisije "Ozbiljno sa Đukom" govorio je o ekskluzivnom intervjuu koji je radio sa Predragom Koluvijom, vlasnikom poljoprivrednog dobra "Jovanjica".

ЂУКАНОВИЋ: Суштина је била у томе да се ухапси Андреј Вучић

Foto: Printscreen

Na pitanje ko je Miroslavu Aleksiću dostavaljao informacije kaže:

- To je vrlo zanimljivo, on je tu valjda video veliku šansu da bude veliki političar, pa će sad od Andreja Vučića da optuži. Ne možete da gradite svoju političku karijeru tako što lažete i to se kad tad otkrije. Ja razumem da neko ima ambiciju, ali ne možete da ovakve stvari izmišljate.

On je istakao je da je neko želeo da poveže porodicu predsednika Vučića sa izmišljenom aferom.

- Ključ svega je da se uveže porodica predsednika države, jer ako mu je brat narko diler i pravi rasade i ne znam šta, onda samim tim i predsednik finansira državu od tih sredstava, crnih para.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!