VUČEVIĆ: Uskoro ćemo se uveriti da bi potencijalna katastrofa bila brzo sanirana i da su naše službe na visini zadatka!

Novosti online

16. 09. 2021. u 11:47

POČELI smo s pripremama za najveću vežbu zaštite i spasavanja do sada - "Sistem 2021".

ВУЧЕВИЋ: Ускоро ћемо се уверити да би потенцијална катастрофа била брзо санирана и да су наше службе на висини задатка!

Foto: Grad Novi Sad

- O detaljima sam jutros razgovarao sa pomoćnikom načelnika Sektora za vanredne situacije Draganom Cvetićaninom, načelnikom Uprave za upravljanje rizikom u Sektoru za vanredne situacije Živkom Babovićem, načelnikom Uprave za Vatrogasno-spasilačke jedinice u Sektoru za vanredne situacije Goranom Nikolićem i zamenikom načelnika Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu Ivanom Radisavljevićem, naveo je na svom Instagram profilu gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Reč je o situaciji procenjenoj kao najvećem riziku po grad. Zato u oktobru očekujte da vidite kako bi naše službe reagovale da se desi najveća katastrofa - tehničko-tehnološka nesreća u kompleksu NIS ad Novi Sad. Svi ćemo se uskoro uveriti da bi ta katastrofa bila brzo sanirana i da su naše službe na visini zadatka! A ja sam posebno srećan što sam dobio zahvalnicu od Uprave za vanredne situacije za dosadašnju pomoć. Idemo dalje, naša saradnja se nastavlja!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)