"DRAGA ANGELA, HVALA NA SVEMU": Vučić se obratio nemačkoj kancelarki - Mi svoje prijatelje ne zaboravljamo (FOTO)

Novosti online

13. 09. 2021. u 22:06

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić danas je razgovarao sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, koja se nalazi u dvodnevnoj poseti Beogradu.

ДРАГА АНГЕЛА, ХВАЛА НА СВЕМУ: Вучић се обратио немачкој канцеларки - Ми своје пријатеље не заборављамо (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Vučić je na večeri sa nemačkom kancelarkom istakao da je upravo zahvaljujući Angeli Merkel stabilnost na Balkanu sačuvana i u turbulentnim vremenima.

- Draga Angela, hvala na svemu. Hvala, ne samo u ime Srbije i lično ime, već hvala u ime svih ljudi iz našeg regiona koji poslednjih decenija ne učestvuju u ratovima, ne razmišljaju o njima, već samo o ekonomskom napretku. To nikada ne bi bilo moguće bez Vašeg teškog rada i ogromnog doprinosa. U Srbiju ste uvek dobrodošli, jer mi svoje prijatelje nikada ne zaboravljamo - istakao je predsednik Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (11)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!