DODIK OSUDIO PRETNJE VUČIĆEVOJ DECI: Očigledno je krajnje vreme da se za bolesne umove nađe lek i da prestanu da truju javni prostor

Novosti online

28. 08. 2021. u 15:33

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik najoštrije je osudio monstruozne napade i kletve upućene deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ДОДИК ОСУДИО ПРЕТЊЕ ВУЧИЋЕВОЈ ДЕЦИ: Очигледно је крајње време да се за болесне умове нађе лек и да престану да трују јавни простор

Foto: Instagram

Na pitanje da prokomentariše najnovije napade na decu predsednika Srbije upućene putem društvenih mreža, Dodik je odgovorio da su to monstruozna ponašanja koja prelaze svaku granicu tolerisanja i da je obaveza policijskih organa da što hitnije reaguju i otkriju te primitivce.

- Porodica je svetinja za svakog normalnog čoveka, a posebno deca. Nijedno dete ne sme da bude izloženo ovakvim napadima, uvredama, kletvama i napad na njih je najniži i najprimitivniji potez - naglasio je Dodik.

On je istakao da ti koji se kriju iz lažnih naloga na društvenim mrežama i upućuju pretnje i kletve nedužnoj deci samo pokazuju kolike su kukavice i monstrumi.

- Politička mržnja ne preza ni od napada na decu i ovo nije prvi put. Takvo ponašanje je za svaku osudu i uveren sam da je celokupna javnost zgrožena. Obaveza svih institucija je da uredi tu oblast i da se reguliše zakonom korišćenje društvenih mreža. Očigledno je da je krajnje vreme da se za bolesne umove nađe lek i da prestanu da truju javni prostor - poručio je Dodik.

(SRNA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (8)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!