PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas ceremoniji spajanja železničkog koloseka na deonici Stara Pazova - Novi Sad na vijaduktu u plavnom delu Dunava.

JESTE PREDSEDNICE DRUGACIJA NA BOLJE

24.08.2021. 16:22

I ONA PRE 10 GODINA BILA JE DRUGACIJA, petokolonasi su je doveli na prosjacki stap, lesinari je bili skoropotpuno oglodjali, pa se danas sepure po Maldivima, Kipru i Svajcarskoj, prebrojavaju milione i milione, koje su pokrali od naroda. BRAVO GOSPODINE VUCIC, ja nemam potrebe da vas hvalim, jer ne zavisim o Srbiji, ja samo govorim istinu, koju sticem gledajuci stanje sa neutralne tacke. Bog nam je podario dva velika coveka, Rusiji Gospodina Putina, i Srbiji Gospodina Vucica, razlika je samo sto Putin ne sljivi zapadnjake ni zasta, dok Vi Gospodine Vucic, ponekad precenjujete taj zapad koji se sluzi lazima u 90% razgovora i obecanja, prema Vama i prema Srbiji, ja dobro poznajem te lazove, i to vam govorim iz iskustva. Budite pozdravljeni, i nastavite za dobrobit Srbije, RS i srpskog naroda na Kosovu.

Ivana

24.08.2021. 21:17

Nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane. Nijedan predsednik do sada ovoliko Srbiju nije razvijao, Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala na svemu što čini za našu državu.