ALBANCI PRETUKLI SRBINA U BOŠNJAČKOJ MAHALI: Napad u severnom delu Kosovske Mitrovice

Novosti onlajn

17. 08. 2021. u 15:25

TROJICA mladića albanske nacionalnosti pretukla su kasno sinoć u naselju Bošnjačka mahala u severnoj Mitrovici mladića srpske nacionalnosti, a o tom incidentu danas je gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević izvestio komandira karabinjera Multuinacionalne specijalne jedinica (MSU) pukovnika Stefana Fedela.

АЛБАНЦИ ПРЕТУКЛИ СРБИНА У БОШЊАЧКОЈ МАХАЛИ: Напад у северном делу Косовске Митровице

Aleksa Stanković

Na sastanku sa Fedelom, gradonačelnik Radojević je posebno izrazio zabrinutost zbog činjenice da je jedan od osumnjičenih, koji je učestvovao u prebijanju nedužnog srpskog mladića, pripadnik Kosovskih bezbednosnih snaga.

Kako je saopšteno, Radojević je pozvao pripadnike Kfora i sve njihove jedinice da povećaju prisustvo i budnost na terenu kako bi se ovakvi napadi na Srbe sprečili, i kako bi se svi građani Severne Mitrovice osećali bezbednim. 

Radojević je pozdravio brzu reakciju pripadnika KP regiona Sever u kojoj su identifikovani osumnjičeni i jedan deo njih priveden i takođe zatražio od njih da pojačaju patrole, budu vidljivi među građanima, kako bi se svi građani osećali sigurnim. 

Radojević je na sastanku sa Fedelom zahvalio na dosadašnjoj saradnji i izrazio očekivanja da će se dobra saradnja nastaviti i u budućnosti.

(Kosovo online)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)