ČISTA DESETKA: Ana Brnabić dobila dres od mladih sportista iz Vranjske Banje

V. N.

03. 08. 2021. u 14:44

PREMIJERKA Ana Brnabić nedavno je posetila Vranjsku Banju, gde je i pored veoma zgusnutog rasporeda, uspela da odvoji vreme i za druženje sa mladim sportistima, tačnije fudbalerima iz lokalnog kluba Mineralac.

ЧИСТА ДЕСЕТКА: Ана Брнабић добила дрес од младих спортиста из Врањске Бање

Arhiva

Brnabićeva im je poželela puno uspeha u budućoj karijeri, poručila da država čini sve da ulaže u sport i pomaže našim mladim nadama.

A i fudbaleri Mineralca nisu joj ostali dužni. Iznenadili su je poslebnim poklonom - dresom svog kluba sa brojem 10, uz poruku da Srbija nastavi da niže rezultate na svim poljima za čistu desetku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!