MINISTAR VULIN: Iskazi Miljkovića i Belivuka prenose se u delovima da bi što duže napadali Vučića i mene

Novosti online

28. 07. 2021. u 12:19

MINISTAR unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da određeni mediji iskaz mesara i kasapina Marka Miljkovića prenose u delovima, kako bi mogli što duže da napadaju predsednika Vučića i njega.

МИНИСТАР ВУЛИН: Искази Миљковића и Беливука преносе се у деловима да би што дуже нападали Вучића и мене

Foto: MUP

- Napali su predsednika Aleksandra Vučića i mene i protiv nas je sve dozvoljeno - rekao je ministar Vulin u jutarnjem programu TV „Pinka“.

- Znali smo da će lagati i napadati nas, znali smo koga će napadati, naravno predsednika Vučića i mene. Prvo su počeli da šalju poruke da se opametimo, da oni eto neće govoriti o nama, kao da imaju šta da kažu, ali evo pošto se nismo opametili, sada će oni sve da ispričaju - rekao je ministar Vulin.
Prema iskazu Miljkovića, kako je naveo ministar, predsednik Vučić i on sarađivali su sa njima, a kuća u Ritopeku pripadala je njemu lično.
- Da smo imali ikakve veze sa njima mi ovo ne bismo smeli da radimo, ne bismo smeli da ih pohapsimo. Kako bismo smeli da uđemo i da ih razbijemo, a da smo imali bilo kakve veze sa njima. Pohapsili smo ih, idu na doživotnu - rekao je ministar Vulin.
Prema njegovim rečima, sada se medijski napadaju on i predsednik na osnovu izjave kriminalca i ubice, koji je rekao da je on vlasnik kuće u Ritopeku, klanice gde su ubijali ljude.
- Miljković još kaže da sam rekao da je kuća odlična i da ne ulaze u garažu u koju samo ja treba da ulazim. A u toj garaži je tajna soba klanica, gde su ubijali žrtve, dakle ja sam sve to radio, on nije - kazao je ministar Vulin.
Ministar Vulin je dodao da se iskazi Miljkovića i Belivuka prenose parcijalno, u delovima, kako bi neki novinari, političari, analitičari  duže vremena i u više navrata mogli da napadaju predsednika Vučića i njega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)