PREDSEDNIK Srbije je na Instagram nalogu objavio snimak sa vežbi Vojske Srbije. On je napomenuo da se naša zemlja u ovom trenutku nalazi u složenom okruženju i složenoj političkoj situaciji i da je upravo zato Vojska Srbije neophodna kao garant mira i stabilnosti.

Komentari (30)

Miloš

20.07.2021. 20:00

Vratite pod hitno obavezano služenje vojnog roka, kako bi se ove nove generacije dovele u red i naučile da cene život, društvo i da čuvaju okolinu oko sebe da postanu bolji ljudi samo tako ćemo imati normalnije društvo na neki način za početak. Pogledajte te mlade generacije kakve su od kada nema više redovnog služenja vojnog roka?!? Pogledajte koliki je porast nasilja kod omladine izmedju 18 i 25 godina?! Jedna Švajcarska koja nikad ratovala nije ima obavezan vojni rok kao normalan sastavni deo života svakog muškaraca plus se vojnici koji su odsluzili vojni rok javljaju na obuku civilne zaštite. A kod nas sve neki pametnjakovici u vrhu vojske sa pričama kako nam ne treba redovan vojni rok.

Ivana

20.07.2021. 20:20

Aleksandar Vučić kao vrhovni komandant će znati da odbrani interese Srbije i sačuva sebi život. Vreme je da se smene pojedinci koji gledaju samo lične interese.

Nada

20.07.2021. 22:56

Војска Србије je неопходна као гарант очувања мира и стабилности, a она ће бити у стању да у сваком тренутку заштити и сачува земљу.

Lela

21.07.2021. 07:50

Vojska Srbije sada je pravi garant mira i stabilnosti u regionu. Ponosni smo na to koliko se nasa vojska, zahvaljujuci predsedniku Vucicu i drzavnom vrhu, podigla i kolika sila je postala.

Manojla

21.07.2021. 08:03

Veliki je uspeh da vojska bude spremna na sve izazove, koji se mogu naći pred njom. Od kako nam je Vučića, vojska nikad nije bila spremnija i zemlja stabilnija. svaka mu čast na tome, maksimalna podrška.

Slavko

21.07.2021. 08:37

Mnogo je uloženo u našu vojsku, napredovala je, opremljena je savremenim borbenim sredstvima. Spremna je da brani i odbrani granice Srbije, njenu teritoriju. Dobronamerni Srbiji mogu da ostanu mirni, Srbija nikog neće napasti.

BOGDAN

22.07.2021. 08:08

SRPSKA VOJSKA JE NARODNA VOJSKA ,NJENA KRILA SU CITAV SRPSKI NAROD KAD NEKO NAPADNE SRPSKU VOJSKU NAPAO JE CITAV SRPSKI NAROD .SVAKI SPOSOBAN SRBIN I SRPKINJA SU SRPSKA VOJSKA.