DEMOLIRALI SU MU AUTO JER NJIME DONOSI HRANU: Srpska lista osudila napad na prijatelja povratnice u Đakovici

D. Z.

08. 07. 2021. u 21:24

SRPSKA lista najoštrije je osudila nasilje nad Dragicom Gašić i njenim prijateljem Vuksanom Gojkovićem čije je vozilo danas demolirano u Đakovici.

ДЕМОЛИРАЛИ СУ МУ АУТО ЈЕР ЊИМЕ ДОНОСИ ХРАНУ: Српска листа осудила напад на пријатеља повратнице у Ђаковици

Arhiva Novosti

Srpska lista ocenila je da se današnjim incidentom nastavlja progon Dragice Gašić i čitavog srpskog naroda pred očima sveta, uz ćutanje predstavnika međunarodne zajednice na Kosovu i Metohiji ali i Briselu.

- Danas je Vuksanu Gojkoviću, koji donosi hranu i potrepštine Dragici Gašić u Đakovici demolirano vozilo dok je bio kod Dragice u poseti, a za izvršiocima se, kao po običaju traga, i nikada neće biti procesuirani - navodi se u saopštenju Srpske liste dostavljenom medijima.

SL dodaje da je očigledno namera da se Dragica, ali i svi ljudi koji joj pomažu, obeshrabre, uplaše i odustanu od prava na život, prava da budu svoji na svome.

- Ćutanje međunarodnih predstavnika se može karakterisati kao klasičan primer saučesništva u ovom progonu, što duboko pogađa srpski narod koji je do sada navikao na antisrpsko delovanje kosovskih institucija.Srpska suza nema roditelja, je najbolji opis onoga što se dešava našem narodu od 1999. godine na ovamo, a što je intenzivirano u poslednjih nekoliko meseci - zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista