SUŠA U ČAŠI: Šapić ožedneo dok je Lutovac pričao

V. N.

09. 07. 2021. u 14:44

TOKOM duela predstavnika vlasti i opozicije u televizijskim emisijama obavezan segment je i brojanje sekundi ko je koliko govorio.

СУША У ЧАШИ: Шапић ожеднео док је Лутовац причао

Arhiva

Tako je bilo i tokom gostovanja potpredsednika SNS Aleksandra Šapića i predsednika DS Zorana Lutovca na javnom medijskom servisu, a tema je bio dijalog stranaka o izbornim uslovima.

Lutovac je dobio reč i govorio izvesno vreme bez prekida. A koliko je trajalo izlaganje lidera demokrata i koliko dugo čeka da bi nešto rekao, Šapić je ilustrovao podizanjem - prazne čaše.

- Evo, popio sam celu čašu vode - rekao je potpredsednik naprednjaka, ali to nije omelo njegovog sagovornika koji je nastavio da priča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu