HAG DOZVOLIO POSETE RATNIM ZLIKOVCIMA: Od sredine jula Tačija i Veseljija može da posećuje porodica

Tanjug

06. 07. 2021. u 15:08

PRIŠTINSKI mediji danas prenose da će nekadašnjim liderima takozvane OVK, koji se trenutno nalaze u zatvoru Specijalnog suda u Hagu, biti omogućeno da primaju privatne posete od 15. jula.

ХАГ ДОЗВОЛИО ПОСЕТЕ РАТНИМ ЗЛИКОВЦИМА: Од средине јула Тачија и Весељија може да посећује породица

Foto: Printscreen

Kako prenose mediji, optužene će od sredine jula jednom u tri meseca moći da posećuju bliski rođaci, pre svega supružnici, partneri, roditelji, deca, unuci, braća i sestre, bake i deke.

Optuženi će vreme moći da provode u Specijalnom pritvorskom centru u Ševeningenu gde je dozvoljen fizički kontakt, uz nadzor.

Takođe, biće omogućeni i bliski kontakti bez nadzora, a sve što posetioci donesu biće podložno kontroli uz pomoć rengena.

- Posetioci tokom posete ne mogu da razmenjuju predmete direktno sa pritvorenicima - navodi se u pravilniku.

Iako su posete dozvoljene od 15. jula, očekuje se da će one početi u avgustu i septembru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima