ŠTA JE SRBIJA NJIMA LOŠE URADILA? Vučić o odnosima sa Crnom Gorom - "Ne plašim se, sve im kažem bez pardona"

Novosti online

05. 07. 2021. u 22:15

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi.

ШТА ЈЕ СРБИЈА ЊИМА ЛОШЕ УРАДИЛА? Вучић о односима са Црном Гором - Не плашим се, све им кажем без пардона

Foto: Printscreen/Hepi

Vučić je prvo govorio o ekonomiji, velikom prilivu stranih investicija i povećanju minimalca, nakon čega se u jednom trenutku dotakao situacije u Crnoj Gori.

- Proterali su nam ambasadora zato što je rekao ono što znaju svi istoričari. Ali da vi zbog toga proterate ambasadora! Pa mi onda uradimo recipročnu meru i povučemo našu odluku, a oni je ne povuku. Jesu li oni priznali nezavisno Kosovo, ili mi Plav i Gusinje. Ja nemam dlake na jeziku, i ne plašim se, sve im kažem bez pardona. Jesmo li mi njima izvezli neki klan, ili oni nama, obične ubice. Jesmo li mi njima doneli rezoluciju, ili su oni nas proglasili genocidnima - rekao je predsednik.

On je rekao da mu i dalje nije jasno šta je Srbija njima učinila loše, a onda se osvrnuo na slučaj Draginje Vuksanović Stanković.

- Jesmo li mi nekome zabranili da uđe u zemlju? Kaže zadržali smo je na aerodromu pola sata, slušam kuknjavu već sedam dana. A oni su zabranili Matiji Bećkoviću i Aleksandru Rakoviću da uđu u zemlju. Pa kažu kampanja vođena protiv dece Zdravka Krivokapića, Mrzim kada to rade, jedan list je to radio, a ja sam garantovao punu bezbednost. A oni se nisu obratili policiji nego medijima - ističe Vučić.

Predsednik je otkrio da su njegovog sina, kada je išao u Crnu Goru, snimali i sve fotodokumentovali i pratili ga na svakom koraku.

- A to nije baš u skladu sa najvišim principima. A ja nikada nisam kukao zbog toga niti sam se žalio - rekao je Vučić.

On je na kraju kazao da je upoznao Krivokapića, i da je razgovarao sa njim više puta, ali ne sa zvaničnim pozivom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna