VLADA mađarskog premijera Viktora Orbana objavila je tekst u vidu oglasa pod nazivom "O budućnosti Evropske unije" u kojem se nalazi sedam predloga iza kojih stoji Mađarska.

Komentari (13)

Majo

01.07.2021. 09:11

Nije li pravljenje "superdrzave" smetalo zapadu samo dok se nije urušila sovjetska i jugoslovenska? Ako je trebalo da na tome svoju grade, imaju je, ali su birokratizujuci državu propustili da paralelno grade humanije drustvo. Ono je bilo gradjeno u bivšim socijalističkim državama, a kineska drzava, zahvaljujuci na tradiciji dobro utemeljenom drustvu, srecom jos čvrsto stoji i bira koje ce novine da unese u to drustvo i državu. I slavi svoju postojanost, revoluciju i tradiciju. Mi se svoje revolucionarne stidimo.

Moma

01.07.2021. 10:18

Mnogi ga napadaju, ali on je jedini, koji brani suverenitet i interese svoje zemlje. Svi ostali su prodali i drzavu ,i sebe Srbija prednjaci, i pored toga nas godinama zavlace i pljuju !

Milan pavlovic

01.07.2021. 10:47

Tako govori dobar komsija,trebalo je dodati jos postoje Srbija bila dosla pre svih na zemlji i da ostali poticu od Srba,njeno mesto je medju najboljima.Gos Orban to dobro razume komplementi

raca

01.07.2021. 11:10

Gospodine Orban Švaba kad je izgubio oba svetska rata u pokušajima da ostvari vladavinu na kontinentu evropa ,rekao je -kad ne mogu ratom evropu ću pokoriti finansiski i parama - e to sad polako ostvaruju

arsa

01.07.2021. 11:28

Sa Kosovom ili bez.Ako je ovo drugo neka hvala.Ali ako je ovo prvo onda Mađarska neka povuče priznanje Kosova kao nezavisne države.Tako to rade prijatelji ako su stvarni prijatelji.

Miki Zg

01.07.2021. 20:01

Zadnja tačka dovela je do ludila u Hr, političara svih vrsta ,vjekovnih srbofoba .Jedino ih mržnja prema Srbiji ,Srbima drži na okupu.Inače raspašoj !

JUGO

02.07.2021. 00:27

Gospodin Orban je pametan covek ne zeli da svor svojoj drzavi problema i primi muslimanske iszbeglice jel vidi sta se desava u komsiloko oko njega nije on glup kao neke druge drzave u EU Jeno veliko bravo za gospodina Orbana koji ne podklece pritiscima EU nego vodi drzavu za njegovog narod bolje sutra i danas..Brawooooooo G Orbane,,Tako se cuva svoja drzava,,