BIVŠI izaslanik Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine oglasio se juče na Tviteru povodom obeležavanja Vidovdana, jednog od najvećih srpskih praznika.

Micka

29.06.2021. 09:26

Došli ste kao izbeglice na Kosovo svako je od nas zaposlenih dobijao po jednu dnevnicu dobijali ste po 10 deteta i sada mi ne možemo na našoj teritoriji

Mileva

29.06.2021. 09:30

Nikakva Balkanska vojska u tom trenutku nije postojala jer bi to značilo da je jos bilo Dusanovo carstvo, a da je bilo u izvornom kapacitetu, tesko bi ga Osmanlije pregazile. Istina nisu se na strani Lazareve vojske borili samo Srbi, vec i Hrvati (npr. vojskovođa Hrvoje) odnosno katolici koji su prepoznali opasnost od turske najezde i pridružili se svojoj kršćanskoj pravoslavnoj braći. Takva solidarnost nije mit ali se o njoj malo govori upravo zato da se podgrijava mit o balkanskom buretu baruta i komsijskim i bratskoj neslozi. Dobro bi bilo negovati mitove o slozi i miru pa i o ispruženoj ruci koju gospodin pominje a ne o mržnji i besu. Hvala mu za to.

Stojan

29.06.2021. 10:05

Какво зло и дивље семе! Племе које је Ромејски генерал Манијак у 11 веку довео са својом војском са Сицилије, наши краљеви приме да остане и чува стоку у ограниченим пределиме, уместо да их гурну назад у море и врате тамо одакле су и дошли. А зло племе нам уместо захвалности забија нож у леђа кад год су то могли за Османске владавине. И затим су се чак дрзнули да, од краја 18 века спроводећи план Рима и Беча, да краду Српски идентитет и Српску историју. А све насклоњено на лажну историју коју су Германи написали.