PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje na Pešteru združenoj taktičkoj vežbi sa bojevim gađanjem Vojske Srbije "Munjeviti udar 2021".

Oktobar

27.06.2021. 17:22

molim vas da ne zaboravite junake sa paštrika koji su posle košara vodile najteže borbe i dati im sva poštovanja retko ko zna šta su prokletije i neopravdano se zaboravljaju i ta bitka postaje ništava molim vas nemojte ih zaboraviti jer po svemu država jeste poz

Hey

27.06.2021. 17:43

Zanimljivo da bivše vlasti, Miloševićeve i one posle nikada nisu objavile šta se dešavalo na granici sa Albanijom. Mislim da je Miloševića bila sramota što ih je izdao i na kraju posle svih zrtava povukao vojsku. Zato mu nije trebalo da se zna kakve su prilike bile na granici, da bi mogao da proglasi pobedu valjda. Pobedili smo povlačimo se i predajemo teritoriju a vi u zaborav. Neverovatno da je Milošević i na narednim izborima posle svih poraza dobio preko 30 posto glasova.

Svetlana

27.06.2021. 20:48

Predsednik je uputio vrlo prikladne i primerene reči herojima sa Košara koje izražavaju najdublju zahvalnost srpskog naroda za sve što su oni za nas učinili.