METODOLOGIJA nova, a ucene stare. Tako bi se, u najkraćem, mogao opisati nastavak evrointegracija Srbije, koji je označen u utorak simboličnim otvaranjem takozvanog prvog klastera.

Šator

23.06.2021. 23:11

Ево Хрватска завршила та поглавља, са појавама као онај судија Лозина из Сплита, судови суд не само против Срба, него и штите богаташе науштрб сиромашних (типа оног што је побиому мору својом јахтом људе и до данас није осуђен), кардинали који држе нацистичке говоре и опјела злочинцима... Јел ми знамо куда идемо и коме!? Што ми не средимо своју земљу по угледу на њих, оно што је добро, а њихове инвестиције нам не требају, нека Њемци и њихови савезници нам плате поштену одптету за досадашње агресије и то би нам било сасвим довољно...

Dymitr Ogonowski

24.06.2021. 00:05

U tom poglavlju mozete zahtevati od EU bi postovala integritet Srbije. Sve zavisi od Vasoj vlasti. Moze se ponizavati pred Zapadom a moze zahtevati postovanje integriteta.

JUGO

24.06.2021. 00:23

Sto dalje to bolje za Srbiju od EU ,EU je propast za Srbiju garantno 100 % Srbiji netreba EU nikada,,Sto bi englezi izasli ako je tako dobro koje lud da izade ako muje dobro aj neka mi neko objsni..

Boris

24.06.2021. 04:03

Sta ce nam EU da nam brze pobegne i ovo malo omladine sto imamo ,upravo zato i nedaju Siptarima viznu liberalizaciju da ne beze beze sa Kosmeta zele ih na Kosmetu,secate li se da su izbeglim Srbima iz Krajine na Kos.met expresno davali vize za SAD,CANADU,AUSTRALIU,EU.

Pera

24.06.2021. 07:42

Čast je za srbiju što nas tako dugo odbijaju! Iz raspadanja sfrj u eu su primili dve teritorije koje su za vreme rata bile fašističke a ostale antifašističke nisu pa to otkriva da se u eu skriva fašizam!

DžoniSvetac

24.06.2021. 08:39

Искрено , битно је да ми развијамо своју економију и своју државу, а што се тиче ЕУ ...ми смо у Европи(пре свих њих) хтели они или не и ми више требамо њима него они нама,реално ..., а приступ је процес обостраног прилагођавања , Лисабонска повеља свака земља ЕУ је уређена за себе , што би се па ми усклађивали са свима ,траже да ми поштујемо интегритет других , е па у том процесу и они су дужни да поштују наш интегритет и територијалну целовитост!