"VUKOVCIMA" BESPLATAN ULAZ DO KRAJA SEZONE: Opštinsko veće u Trsteniku o sezonskim kartama za bazene Sportskog centra

S. Babović

20. 06. 2021. u 15:32

BESPLATNE sezonske karte za bazene u Trsteniku dobiće više kategorija stanovnika u ovom gradu, odlučeno je na poslednjoj sednici Opštinskog veća.

ВУКОВЦИМА БЕСПЛАТАН УЛАЗ ДО КРАЈА СЕЗОНЕ: Општинско веће у Трстенику о сезонским картама за базене Спортског центра

Foto: SC

Bez naknade, sve do sredine septembra kupanje bez naknade na bazenima Sportskog centra biće omogućeno đacima-dobitnicima diplome "Vuk Karadžić", učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima u školskoj 2020/2021. godini, sportistima klubova iz Trstenika, koji su osvojili medalje na državnim i međunarodnim takmičenjima i reprezentativcima.

Foto: SC

 

Većnici su od plaćanja sezonske karte, koja, inače iznosi 3.200 dinara, oslobodili i posebno osetljive kategorije: štićenike Društva za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama (MNRO), članove udruženja obolelih od cerebalne paralize, Saveza gluvih i nagluvih-uz pratnju lica, Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom, Opštinskog saveza ratnih vojnih invalida i palih boraca i volonterima Kancelarije za mlade i Crvenog krsta koji su bili uključeni u organizaciju vakcinacije protiv KOVID-19.

Popust od 50 posto na sezonske karte dobiće svi odlični učenici na teritorije opštine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega