VLADANKA MALOVIĆ: Neka jave Đilasu da nije pobedio ni u te dve mesne zajednice

Novosti online

26. 05. 2021. u 18:31

SUPER mi je ta pobednička euforija Đilasa i njegovih medija, i onakvi naslovi preko cele naslovne kako je SNS poražena u dve mesne zajednice u jednoj opštini, navela je Vladanka Malović, članica predsedništva Srpske napredne stranke.

ВЛАДАНКА МАЛОВИЋ: Нека јаве Ђиласу да није победио ни у те две месне заједнице

Foto: Arhiva

- Izgleda da Đilasu i njegovima niko nije javio da on ni u te dve mesne zajednice nije pobedio, a da je u opštini Sečanj od 86 članova saveta MZ "samo" 65 iz redova SNS.

- Niko mu izgleda nije ni javio ni da od ukupno 1188 izabranih članova saveta mesnih zajednica od početka godine iz SNS dolazi "samo" 1099 - dodaje Malović.

Foto: Novosti

Tekst potpisa

- Razumem ja to što Đilasov mašinski mozak zna da računa samo bankovne račune po inostranstvu gde je sakrio naše pare, a da sa računanjem podrške građana mnogo lošije stoji, ali eto obećavam mu da ćemo mi iz SNS još više raditi i ubedljivije pobeđivati na svim izborima.

- Mnogo mu hvala što nam je skrenuo pažnju posebno na ove dve mesne zajednice u opštini Sečanj, i mi  obećavamo meštanima i MZ Boka i Sutjeska da ćemo naprno raditi, učiniti sve da se izborimo i za njihovo poverenje i da ćemo se još jače boriti za njihove interese - zaključila je Malović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)