Opozicione stranke traže samoizolaciju za Plenkovića

Novosti Online / J.KERBLER

utorak, 23. 06. 2020. u 15:56

Опозиционе странке траже самоизолацију за Пленковића

Foto: Tanjug

Slike srdačnog susreta Andreja Plenkovića i Novaka Đokovića u Zadru tema dana su Hrvatskoj, pa desetak dana pred izbore opozicione stranke traže da hrvatski premijer mora da ide u samoizolaciju
ZAGREB: Od stalnog dopisnika


Slike srdačnog susreta Andreja Plenkovića i Novaka Đokovića u Zadru tema dana su Hrvatskoj, pa desetak dana pred izbore opozicione stranke traže da hrvatski premijer mora da ide u samoizolaciju.


Naime, na brojnim fotografijama koje objavljuju mediji vidi se da je Plenković čuvenog tenisera tapšao po ramenu, dok premijer kaže da je susret bio kratak i da su se samo pozdravili. ”Zahvalio sam Đokoviću za organizaciju turnira i promociju hrvatskog turizma”, tvrdi Plenković, koji se odmah testirao i pokazalo se da je negativan.


To je već drugo testiranje hrvatskog premijera u poslednje vreme, a sada političari iz opozicijskih stranaka smatraju da ima drugačiji tretman od ostalih građana. ”Da je ovako snimljken neko drugi morao bi uj samoizolaciju”, tvrde iz SDP-a.


Pročitajte još: Novak Đoković je zaražen virusom korona


Sam Plenković kaže da ne dolazi u obzir odgoda izbora u Hrvatskoj i da su zahtevi za samoizoloacijom premijera potez kojim bi se želelo sprečiti predizborno suočavanje glavnih kandidata za sastavljanje buduće vlade.Komentari (1)