Narod u litiji uzvikivao “ne damo svetinje”, a onda se oglasio policajac: Njegove reči su dokaz da će Milov režim IZGUBITI ovu bitku

Novosti Online/ V. K.

16. 02. 2020. u 11:20

Народ у литији узвикивао “не дамо светиње”, а онда се огласио полицајац: Његове речи су доказ да ће Милов режим ИЗГУБИТИ ову битку

Foto V. Kadić

Pored građana i vernika koji litijama izražavaju nezadovoljstvo zbog usvojenog Zakona o slobodi veroispovesti, prisustvuju i organi javnog reda
TRADICIONALNA nedeljna litija krenula je i ovog jutra oko osam časova iz manastira Svetog Nikole u Podvrhu udaljenom 30 kilometara od Bijelog Polja.

Dok građani i vernici litijama izražavaju nezadovoljstvo zbog usvojenog Zakona o slobodi veroispovesti njih obezbeđuju organi javnog reda i mira.

Tako je jedan policajac koji je obezbeđivao litiju na povike naroda "Ne damo svetinje", uz mahanje poručio - "Ne damo braćo. Samo uz Božiju pomoć".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Marko KRALJEVIC

16.02.2020. 12:12

Imam drugare koji su ortodoksni Crnogorci, sa njima jedem i pijem u Beogradu, Podgorici i Budvi , ali i oni su naklonjeni Srpskoj pravoslavnoj crkvi i protiv svega ovoga su. Nemojte vise zavadjati bratski narod.

MATOVIĆI

16.02.2020. 22:00

@Marko KRALJEVIC - Mi smo bratski narod sa rusima, mi u crnoj gori i srbiji smo jedna narod : Srpski

Broth

17.02.2020. 21:51

@Marko KRALJEVIC - Upravo. Korjeni su nam jedni. Pravoslavni. Toliko vijekova istrajavali u vjeri i nadi da se ponovi sretemo.

deda

16.02.2020. 12:37

@гандра - U pravu si policija treba da cuva narod .Par policajaca su to primetili da nije na svom mestu sopstveni narod napadati i tuci zbog mafijasa . Vremenom ce i ostali to da ukapiraju.

fbp

16.02.2020. 15:57

Sta bilo da bilo Crna Gora je drzava, prizna je cijeli svijet. Njome ce uvijek vladati Crnogorci. Mi Srbi u Zagrebu smo vec druga prica. Plan velike trojke se ostvario( vidjeti ce se na popisu 2021). I usput to je bio dobar biznis. Bake i dede Srbi ostavili su svoju imovinu unucadi neSrbima.

Ljube

16.02.2020. 16:38

Kao sto je posle Tita ,nastavio Tito ,tako ce i posle Mila ,nastaviti novi Milo ,dali u mantiji ili bez nje , nevazno je .Pa zar ce biti nesto bolje na tim terenima ,sa ljudima koje gledamo ,slusamo ,zaglupljujemo sa njima vec tri decenije .Oni sto bi hteli i sto osecaju patriotski ,proganjaju se .

Rade Bg

16.02.2020. 17:12

Ovo sto svi mi gledamo i narod sto prozivljava je neverovatno. Da sam na Milovom mestu u crnu zemlju bih propao. Nema te titule i moci kada te narod ne voli. Ovoliku silu narodnu ni najjaci ne mogu da umire! E, moj Milo Djukanovicu. A glavu dajem da si ti glavna riba u ovim C.G klanovima sto se medjusobno poubijase! A ti ziv i zdrav. Za sada!

Roko

16.02.2020. 18:42

Ovde se ne radi o sukobu dva naroda vec o promeni vlasti koja ne odgovara narodu. Vlast koja ne postuje volju naroda zasluzuje sup kartu.