Nečuveni skandal u Podgorici: Policija upala u kuću čuvara trobojke, dok su ukućani bili na liturgiji (VIDEO)

Novosti Online/ M. S.

27. 01. 2020. u 11:22

Нечувени скандал у Подгорици: Полиција упала у кућу чувара тробојке, док су укућани били на литургији (ВИДЕО)

Branko i Luka Tapušković Foto Fejsbuk

Parohu "čestitali" Svetog Savu - pretresom

Policija je u ponedeljak jutro upala u dom sveštenika Branka Tapuškovića, oca Luke Tapuškovića (22), mladića koji je sa još 10 drugova uhapšen posle teških incidenata u podgoričkom naselju Zlatica.

Pročitajte još - Svešteniku sa Zlatice uhapsili sina "čuvara trobojke": Luku na očeve oči marica vodi u pritvor (VIDEO)

- Upali su u kuću dok sam bio na službi u crkvi Svetog Arhangela Mihaila u Doljanima. Doveli su Luku koji je imao ključ od kuće i izvršili premetačinu. Upravo gledam da li šta nedostaje. Nisu čekali da dođem, jer sam ja vlasnik doma, kaže za "Novosti" otac Branko.

- Nisu izvršili premetačinu ni u prisustvu svedoka, niti je prisustvovao Lukin advokat, neko od komšija, bilo ko. Nama je jasno da pokušavaju da nas zastraše, ali, neće uspeti. Mi smo na pravednom, Božjem putu, kaže otac Branko, koji se zaputio u Osnovno državno tužilaštvo i sud da bi dobio zapisnik o pretresu.

Prilikom odlaska policajci su ostavili samo nalog za pretres dobijen od sudije za istragu.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (16)

slobodan petrovic

27.01.2020. 15:36

@Miki - Kamo sreće da Srbija ćuti, nego kao uvek potpaljuje. A kad budu sankcije ili bombardovanje onda vrišti.Opametite se, u Crnoj Gori to nisu Srbi, to su lažni Srbi. Nikako to objavite, nego zamlaćujete narod lažnim Srbima.

maniks

27.01.2020. 12:54

Lopovska drzava, normalno je i da je policija lopovska , na celu lopovske drzave je lopov Milo , sta tu nije jasno

Деки

27.01.2020. 13:28

Која црна полиција, то су бандити и клошари милови, јаја

Далматинац

27.01.2020. 13:42

Reko sam pe neki dan da su to lopovi kriminalci vecina tih policajaca,ta Milogorska vlast pokupila je svaki sljam sa ulica da drze neki red.

Pero

27.01.2020. 14:25

Strašni kometari. Baš onako bratski.A zašto ne ostavite CG na miru, riješićemo sve mi kao i uvijek. Koga ste vi branili, tamo više nikog nema. Sramota. Dokoni komentatori. i još gori portali.

Mislisa

27.01.2020. 15:50

@Balzac - Па где да се моле Богу кад хоће да отму светиње и да их дају невладиној организацији анатемисаних. Претрес се никад не ради без 2 сведока из комшилука 8

Simostep

27.01.2020. 14:49

Сад Србија и Српска Православла црква треба да пошаљу најбољег Адвоката, па тужба.Па полако, кад почну да одговарају за прокорачење овлашћења, видећемо до кад ће слати. Само први да сноси санкције, остали неће хтети да то раде.

Srpska Sparta od Budve do Berana

27.01.2020. 15:38

Sve ce im se obiti o glavu,kraj i je i u velikoj su panici,svijecama cemo uz Boziju pomoc i molitvu pobojediti! Mudro braco Srbi,Bog je uz nas gdje god da smo na planeti,samo mu se iskreno molimo..