Incident u crnogorskoj skupštini: Premijer Duško Marković dobio šamar zbog sastanka sa mitropolitom Amfilohijem?

Novosti online

26. 12. 2019. u 17:20

Fizički nasrtaj na crnogorskog premijera

Инцидент у црногорској скупштини: Премијер Душко Марковић добио шамар због састанка са митрополитом Амфилохијем?

Duško Marković Foto Tanjug/ Risto Božović

Fizički nasrtaj na crnogorskog premijera, izvršio je Zoran Lazović, pomoćnik direktora Uprave policije Crne Gore, poznatiji kao osoba za specijalne zadatke crnogorskog predsednika Mila Đukanovića i veza ka kriminalnom klanu „Grand“, prenose mediji u Crnoj Gori.

Kako se navodi, napad na Markovića predstavljao je ujedno i upozorenje za kolebljive poslanike DPS-a, jer je Lazović, kako se za sada spekuliše, Markoviću preteći poručio „da je đubre izdajničko zbog toga što je prihvatio da se sastane sa Amfilohijem“.

Prema prvim informacijama, nepoznato je kako se Lazović našao u prostorijama Skupštine Crne Gore, uzimajući u obzir činjenicu da se danas sprovodi rasprava o predlogu Zakona koji je praktično podelio Crnu Goru i raspirio nove međunacionalne netrpeljivosti u toj državi.

Kako pišu, prisustvo Lazovića se među poznavaocima prilika u Crnoj Gori komentariše i kao potencijalna namera državnog rukovodstva da u tom organu izazove nemile događaje, a za to okrive srpsku populaciju.

Nezvanično, Zoran Lazović je primećen u neposrednoj blizini Skupštine, sa 20-ak policajaca u civilu.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

deda

26.12.2019. 23:06

@Kosta - Mesas padeze nije drzava i zemlja u pitanju vec oni koji je unistavaju godinama bogate se na racun naroda narod trpi ali svemu dodje kraj sad ili nikad.

NS

26.12.2019. 23:23

Трамп га гура као крпу, овај га шамара. Прави Црногорац.

Goran

27.12.2019. 20:10

Kakav tramp nego americka cia za da imaju opravdanje za novo bombardovanje protiv srbije