Đukanović:Ni Istok ni Zapad neće uticati na mene

Tanjug

10. 12. 2017. u 12:01

Predsednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, saopštio je da se u toj stranci uveliko razgovara o kandidatu za predstojeće predsedničke izbore, ali da odluka ko će to biti, još nije doneta

Ђукановић:Ни Исток ни Запад неће утицати на мене

Foto Tanjug

Predsednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, saopštio je da se u toj stranci uveliko razgovara o kandidatu za predstojeće predsedničke izbore, ali da odluka ko će to biti, još nije doneta.

"U slučaju da se kandidujem, možete biti apsolutno sigurni da na to neće imati ama baš nikakav uticaj bilo čija sugestija, savet ili pritisak, dolazio on sa Istoka ili sa Zapada. Uostalom, nikada i niko ni sa jedne istocne ili zapadne adrese sa mnom nije razgovarao na taj način. Nikada", rekao je Đukanović u intervjuu za Pobjedu, prenosi RTCG.

Govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, on je ocenio da je "atmosfera linča i progona koju konstantno podstiče opozicija i njoj naklonjeni mediji samo nastavak napora da se u Crnoj Gori preslika model iz oktobra 2016, kreiran od strane ruskih obaveštajaca i njihovih plaćenika u Crnoj Gori i Srbiji".

Kako je rekao, podrška DPS-u nikada nije pala ispod 40 odsto.

"Posebno ne na štetu procrnogorskih birača. Na suprotnoj strani smo, međutim, dobili puku preraspodelu glasova unutar istog bloka, što dokazuje da, uprkos nekim spoljnim razlikama, čelnike opozicije suštinski povezuje ista ideja - osvajanje vlasti - po svaku cenu", ocenio je Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

Trig

10.12.2017. 12:19

samo je na kolenima molio onu vesticu olbrajt da mu da jos jednu sansu.fuj,izrode.

LiksaNik

10.12.2017. 12:20

Pokusava da glumi Vucica ali razlika je sto Vucic zaista ne da da drugi uticu na njega a Milu kad kaze da ce se kandidovati samo zbog sebe i svog licnog interesa stvarno mu verujemo kakavo licemerstvo znaci nema dalje.

Српска Црна Гора

10.12.2017. 13:41

Ускоро долази време за плаћање рачуна мој ђука

ranko75

10.12.2017. 14:40

Losa ce biti poruka nama na zemlji, ako ti na ovom svetu ne budes kaznjen za svoja nedela. Pravicna je kazna za tebe, ti na robiju i CG izlazi iz NATO dok robijas.

Nauta Brodic

10.12.2017. 15:50

Licni interesi Mila su interesi Crne Gore. Tako je od vaikada bilo i tako ce i u buduce ostati!!!

komandant 1001

10.12.2017. 19:07

Jako se dobro zna da si na teralici Italije kao mafijaš....i dok god budeš zaštićen ko "beli medved" i imao imunitet, niko ti ništa ne može....samo nastavi da krčiš po svojoj prčiji C.Gori ali ne doveka........C.Gora je nešto drugo nego ti i tvoja mafija....zapamti(!) vreme radi za Srbe i ponosnu C.Goru ! Pomoz' Bog braćo Crnogorska !!!

Zivko

15.12.2017. 14:29

Milo s,onakom opozicijom vjecno ces vladat Ono se skupilo s koca I konopca od zle majke I gorega oca tako su Milosevica prodali pa zemlju unistili.